ASXlogic Group

Świat biznesu kręci się bardzo szybko, dlatego tak ważna jest sprawność działania.
Odpowiedzią na to stwierdzenie było stworzenie ASXlogic Group, instytucji skupiającej usługi niezbędne dla każdego przedsiębiorstwa transportowego w ramach jednej
kompleksowej oferty, zaoferowanie profesjonalnej obsługi opartej na doświadczeniu i profesjonalizmie i zapewnienie realizacji wybranego rozwiązania.

Transport & Logistics
Branża Automotive
Import - Export

ASXlogic.com

Cieszymy się, że nasz oferowany produkt / usługi zyskały Państwa zainteresowanie. Z powagą traktujemy ochronę Państwa danych osobowych i chcemy, żeby czuli się Państwo dobrze odwiedzając nasze strony internetowe. Ochrona Państwa sfery prywatnej w procesie przetwarzania danych osobowych jest dla nas ważnym zagadnieniem. Dane osobowe pobierane w czasie wizyty na naszej stornie internetowej przetwarzamy zgodnie z wymaganiami Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r.

Prosimy przeczytać uważnie poniższe warunki korzystania ze strony.
Używanie strony jest jednoznaczne z ich akceptacją.


Cookies Strona internetowa www.asxlogic.com stosuje tzw. cookies. Cookies są to małe pliki, które czasowo zostają zapisane na dysku twardym Państwa komputera. Informacje zawarte w cookies służą ułatwieniu nawigacji i umożliwiają łatwe korzystanie ze strony internetowej. Oczywiście możecie Państwo oglądać naszą stronę internetową także bez zapisywania cookies na twardym dysku Państwa komputera. W przypadku nieakceptowania cookies, może to jednak prowadzić do ograniczenia funkcjonalnego naszej oferty.

Bezpieczeństwo
Firma ASXlogic Group Spółka z o.o. wykorzystuje techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa w celu ochrony administrowanych przez nas Państwa danych osobowych przed przypadkową lub celową manipulacją, utratą, uszkodzeniem lub dostępem osób nieupoważnionych. Nasze środki bezpieczeństwa są ciągle ulepszane odpowiednio do rozwoju technologicznego.

Prawa autorskie / Copyright 2017
Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie teksty, zdjęcia, grafika, pliki dźwiękowe, pliki z animacją, pliki video i ich układ na stronie internetowej www.asxlogic.com podlegają ochronie prawem autorskim oraz innymi przepisami dotyczącymi ochrony własności intelektualnej. Zabronione jest kopiowanie tych obiektów w celach komercyjnych lub w celu dalszego rozpowszechniania, nie dozwolone jest także ich modyfikowanie lub umieszczanie na innych stronach internetowych.

Znaki towarowe
Jeżeli nie zaznaczono inaczej, wszystkie znaki umieszczone na stornie www.asxlogic.com są prawnie chronionymi znakami towarowymi, dotyczy to w szczególności nazwy przedstawianych i oferowanych produktów, jak również znaków logo oraz emblematów. Wszystkie nazwy produktów, firm i marek występujące na stronie zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji oraz prezentacji. Mogą być one znakami towarowymi lub zastrzeżonymi znakami towarowymi, należącymi do ich prawowitych właścicieli.



Serwis internetowy oraz logo należy do:
ASXlogic Group Spółka z o.o.
Ulica Wyzwolenia 6
64-330 Opalenica
POLSKA
PL7882011066


Biuro Obsługi Klienta
ASXlogic Express Transport & Automotive

0048-881 480 480
info@asxlogic.com
TransID: 904321